Lelaki dari masa depan bawa pil 'kenyang seminggu'

"MAKAN sebiji kenyang seminggu", itu adalah antara salah satu perkara yang diberitahu oleh salah seorang lelaki daripada antara beberapa orang yang kerap mengakui berasal dari masa depan di Washington, Amerika Syarikat.


Persis cerita Doraemon, seorang lelaki yang bernama WD Davis mengakui mengembara ke masa silam dari tahun 2200.


Mengakui dirinya kini telah berusia 103 tahun, dia menunjukkan sejenis pil yang kononnya diberikan kerajaan pada abad itu setiap bulan yang berperanan membuatkan sesiapa yang memakannya boleh kenyang seminggu.


lelaki dari masa depan

"Ia juga boleh membuatkan anda bertahan hidup sehingga mencecah usia lebih 200 tahun, katanya dengan penuh yakin.


Lebih menimbulkan keterujaan apabila Davis mengatakan bahawa semua makanan di masa depan boleh didapati secara percuma sekaligus menyebabkan masalah kebuluran berjaya di atasi.


Seperti sebuah kisah khayalan, Davis menceritakan bahawa bandar dibina di dalam laut pada masa depan.


Penghijrahan ke planet Marikh juga akan berlaku kerana pemanasan global dan lebihan populasi penduduk bumi," katanya.


Sebelum ini, terdapat juga seorang pemuda mendakwa datang dari tahun 2030.


Lelaki yang hanya mahu dikenali sebagai Noah itu turut mendedahkan perkara yang agak membimbangkan yang mana Presiden Donald Trump masih berjaya mempertahankan kedudukannya dalam Pilihan Raya Presiden Amerika Syarikat pada tahun 2020.— EdisiRakyat.com, 19 Mac 2018

1 Comments

 1. Terima kasih banyak kepada teman saya yang di Singapura ..! berkat postingan dia di halaman facebook TKI Sukses saya baca. Saya bisa kenal nama nya Mbah Suroto. saya tidak tau apa ini secara kebetulan saja. Tapi yang jelas saya berani sumpah demi alloh kalau saya tidak menikmati hasil nya bantuan dari mbah.

  waktu itu setelah pikir-pikir kurang lebih 5 tahun kerja jadi Tkw di Saudi Arabia hanya jeritan batin saya alami. Berkat bantuan beliau melalui Pesugihan Dana Gaib nya ini alhamdulillah sekarang kehidupan saya jauh lebih baik dari sebelumnya.

  Tergantung keyakinan dan kepercayaan saja. Banyak pilihan di berikan yaitu Dana Hibah, penglaris usaha dagan, dana gaib, anka gaib togel 3D,4D,5D,6D jampi pelet, ingin cepat dapat pekerjaan, dll....

  Kini saya berbagi pengalaman saja sudah saya rasakan dan buktikan sampai sekarang. Atau mungkin ada teman mau hubungi langsung beliau ini nomer WhatsApp nya 0822 9127 7145 Semoga bermanfaat. aminn...

  Info lebih jelas nya buka saja situs beliau di sini https://pesugihanputihislamia.blogspot.com.

  ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post